Tuntihinnasto syyskausi 2021

Vahannan Ratsastuskoulun syyskausi alkaa 26.7.2021 ja loppuu 31.12.2021. Olemme siirtyneet SRL:n suosittelemaan tuntien varaus- ja maksujärjestelmä Hopotiin. Hopotissa voit varata ja maksaa tuntisi milloin haluat. Myös tunnin peruminen onnistuu Hopotissa entistä näppärämmin! Käy rekisteröitymässä  Hopotin käyttäjäksi Hopoti.com, varaa ja maksa tuntisi Vahannan Ratsastuskoulun Hopoti-sivulta. Hinnasto voimassa 31.12.2021.

RatsastustunnitHinta
Kausikortti tuntihinta31€
Alkeiskurssi (yht. 10h, voimassa 10vko ensimmäisestä tunnista)350€ (á 35€)
Ponitalutus 1/2h18€
Yksityistunti 75€
Tunti omalla hevosella ryhmässä23€

Hinnasto voimassa 31.12.2021 saakka. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ajantasaisimmat hintatiedot löydät aina Hopotista.

Maksaminen

Emme ota vastaan käteismaksuja tallilla. Tunnit ostetaan etukäteen Hopotista ja ratsastustunnille tullessasi tuo opettajalle kuitti maksetusta tunnista nähtäväksi. Kausikortti maksetaan etukäteen Hopostissa. Voit maksaa kausikortin yhdessä, tai useammassa erässä. Useammassa erässä maksaessa hintaan lisätään pieni korko. Kausikortille sitoudutaan koko kaudeksi ja sen tuntihinta 31€ on voimassa vain täysin toteutuneella kaudella. Mikäli siis jostain syystä joudut purkamaan kausikorttisopimuksen ja lopetat ratsastuksen kesken kauden, veloitetaan käytetyistä tunneista irtotuntihinta 39€/h. Halutessasi voit myydä tuntisi myös eteenpäin. Ota tällöin yhteys opettajaan. Alennushinnan useammasta kausikortista saa myös, kun samasta taloudesta ratsastaa useampi kuin yksi henkilö.

Kaikki tallikortit ostetaan Hopotin kautta. Käyttäessäsi alla olevia maksutapoja ostaessasi koko kauden Hopotissa kerralla, saat näkyviin kaikki kauden ratsastustunnit ja pääset rästimään niitä joustavasti koko kauden aikana.

Käytössä ovat kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut, yleisimmät korttimaksut sekä erämaksut 3–24 kuukauden maksuajalla. Käytettävissä olevat maksutavat näet tapahtumaa varattaessa Hopotista. Hopotin verkkomaksukumppanina toimii Maksuturva Group Oy, joka on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Suomalaisten pankkien verkkomaksuihin kirjaudutaan pankin omilla tunnuksilla ja maksu tapahtuu välittömästi. Pankkien verkkomaksuissa ei lisäkuluja. Korttimaksuissa on käytössä turvalliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode palvelut, joissa ostohetkellä todennetaan maksun molemmat osapuolet.

Erämaksut mahdollistavat maksun jakautumisen pidemmälle ajalle 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukauden maksusuunnitelmalla. Laskut toimitetaan valitsemallasi tavalla joko sähköpostitse tai postilla kuukausittain. Myös maksusuunnitelmaa voi helposti vaihtaa lyhyemmäksi ja maksun voi lyhentää halutessaan vaikka kerralla loppuun. Palvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy ja luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy. Tarkemmat maksusuunnitelmat ja sopimukset näet tuntia varatessa ja lisätietoja erämaksusta saat Lindorff.fi.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum- ja Tyky-liikuntasetelit sekä E-passi. Mikäli haluat maksaa näillä tai sinulla on maksusitoumus, ota yhteyttä sähköpostitse info@vahannanratsastuskoulu.fi ja sovi asiasta tallin kanssa.

Mahdollisissa pitkissä sairaslomissa (esimerkiksi tapaturmat) ja muissa erityistilanteissa tallikorttien hyvitys sovitaan tapauskohtaisesti. Muussa tapauksessa maksettua tallikorttia ei hyvitetä, vaikka lopettaisi ratsastuksen kesken kortin voimassaoloaikana.

Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan (Goodwill Riders) tai hankkia Green Card -jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa.

Rästitunnit

Mikäli vakiotuntisi jää joulupäivän alle, ratsasta silloin väliin jäävä tunti rästituntina kauden aikana jossakin itsellesi sopivassa ryhmässä. Suosittelemme tunnin ratsastamista alkukaudesta. Kysy tarvittaessa neuvoa opettajilta info@vahannanratsastuskoulu.fi.

Ratsastustuntien peruutukset ja korvaustuntien varaamiset tehdään Hopotin kautta. Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin. Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä tallin numeroon 0405449901 ennen klo 9:00 tehty  peruutus hyvitetään sairastodistusta vastaan. Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä.

SRL hyväksymä ratsastuskoulu