Tuntihinnasto kevätkausi 2019

Vahannan Ratsastuskoulun kevätkausi alkaa 1.1.2019 ja loppuu 17.6.2019. Olemme siirtyneet SRL:n suosittelemaan tuntien varaus- ja maksujärjestelmä Hopotiin. Hopotissa voit varata ja maksaa tuntisi milloin haluat. Myös tunnin peruminen onnistuu Hopotissa entistä näppärämmin! Käy rekisteröitymässä  Hopotin käyttäjäksi Hopoti.com, varaa ja maksa tuntisi Vahannan Ratsastuskoulun Hopoti-sivulta. Hinnasto voimassa 31.6.2019 asti.

SRL hyväksymä ratsastuskoulu

Kausikortti

696€, sis. 24 tuntia, á 29€

Vakiopaikka kevätkauden ratsastuskalenterista on edullisin ja joustavin harrastusvaihtoehto kevätkaudella. Tämä tarkoittaa sitä, että varaat haluamaasi ryhmään vakiopaikan jokaiselle kevätkauden viikolle. Vakiotunnille sitoudutaan aina koko kauden ajaksi ja sitä varten ostetaan kausikortti, joka ratsastetaan rästitunteineen kyseisen kauden voimassaoloaikana.  Tänä aikana pystyt peruuttamaan ja rästimään korvaustunnit kauden sisällä muilla vapailla tuntipaikoilla miten sinulle sopii. Kausi varataan kokonaisuudeksi kerrallaan Hopoti-järjestelmän kautta.

10x Tallikortti

320€, sis. 10 tuntia á 32€

Voit ostaa haluamallesi ratsastustunnille tallikortin, jota kulkee tutummin nimellä kymppikortti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle on varattuna haluamallesi tuntipaikalle 10 kertaa peräkkäisillä ratsastusviikoilla. Kymppikortti on voimassa ensimmäisestä tunnista lähtien 3 kuukautta, jonka aikana myös mahdolliset rästitunnit tulee ratsastaa. Tallikortin voimassaolon umpeuduttua tunteja ei hyvitetä, joten suosittelemme peruutuksen sattuessa varaamaan  rästikerrat mahdollisimman pian. Tunnit perutaan ja rästitunnit varataan Hopotin kautta.

Irtotunti

34€, sis. 1 ratsastustunnin 

Irtotunti on yksi irrallinen ratsastustunti, jonka voi varata vakitunneille, mutta se ei oikeuta vakituntipaikkaan.

Irtotunnilla voit tulla kokeilemaan ratsastusta meillä tai ottaa yhden ylimääräisen tunnin aina kun siltä tuntuu! Irtotunnin voit valita haluamallesi vapaalle tuntipaikalle. Irtotunti varataan ja maksetaan Hopotin kautta kuten muutkin tunnit. Varaa irtotunti helposti Hopotista!


Estepainotteiset ryhmät

Hintatiedot tulossa (ma klo 20 & la klo 15)

Estepainotteiset ryhmät (maanantaisin klo 20 ja lauantaisin klo 15)  ratsastavat joka kolmas kerta 1,5h estetunnin, muutoin ryhmät ratsastavat puomitehtäviä sekä esteratsastusta tukevia tehtäviä sileällä.

Koulupainotteiset ryhmät

380€, sis. 10 kertaa (to klo 20 & la klo 9)

1,5h koulutehotunnit ratsastetaan joka toinen viikko tortai-iltaisin ja joka toinen viikko lauantaiaamuisin. Tunnit ostetaan 10-kerran korteissa, kortin hinta on 380€ ja se on voimassa 3 kk.

Valmennukset

Sopimuksen mukaan

Kevätkaudelle on tulossa sekä estevalmennusryhmiä (lauantaiaamuisin sekä sunnnuntaisin) että kouluvalmennusryhmiä (keskiviikko). Lisätiedot Hennalta, info@vahannanratsastuskoulu.fi.


Maksaminen

Emme ota vastaan käteismaksuja tallilla. Irtotunnit tms. ostetaan etukäteen Hopotista ja ratsastustunnille tullessasi tuo opettajalle kuitti maksetusta tunnista nähtäväksi. Kausikortti maksetaan etukäteen Hopostissa. Voit maksaa kausikortin yhdessä, tai useammassa erässä. Useammassa erässä maksaessa hintaan lisätään pieni korko. Mikäli jostain syystä joudut lopettamaan ratsastuksen (esim. tapaturma, raskaus, muutto tms.) kesken maksetun kurssin, voit myydä tuntisi eteenpäin. Ota tällöin yhteys opettajaan. Alennushinnan useammasta kausikortista saa myös, kun samasta taloudesta ratsastaa useampi kuin yksi henkilö.

Kaikki tallikortit ostetaan Hopotin kautta. Käyttäessäsi alla olevia maksutapoja ostaessasi koko kauden Hopotissa kerralla, saat näkyviin kaikki kauden ratsastustunnit ja pääset rästimään niitä joustavasti koko kauden aikana. Kevätkauden viimeinen ratsastuspäivä on 17.6.2019.

Käytössä ovat kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut, yleisimmät korttimaksut sekä erämaksut 3–24 kuukauden maksuajalla. Käytettävissä olevat maksutavat näet tapahtumaa varattaessa Hopotista. Hopotin verkkomaksukumppanina toimii Maksuturva Group Oy, joka on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Suomalaisten pankkien verkkomaksuihin kirjaudutaan pankin omilla tunnuksilla ja maksu tapahtuu välittömästi. Pankkien verkkomaksuissa ei lisäkuluja. Korttimaksuissa on käytössä turvalliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode palvelut, joissa ostohetkellä todennetaan maksun molemmat osapuolet.

Erämaksut mahdollistavat maksun jakautumisen pidemmälle ajalle 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukauden maksusuunnitelmalla. Laskut toimitetaan valitsemallasi tavalla joko sähköpostitse tai postilla kuukausittain. Myös maksusuunnitelmaa voi helposti vaihtaa lyhyemmäksi ja maksun voi lyhentää halutessaan vaikka kerralla loppuun. Palvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy ja luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy. Tarkemmat maksusuunnitelmat ja sopimukset näet tuntia varatessa ja lisätietoja erämaksusta saat Lindorff.fi.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum- ja Tyky-liikuntasetelit sekä E-passi. Mikäli haluat maksaa näillä tai sinulla on maksusitoumus, ota yhteyttä sähköpostitse info@vahannanratsastuskoulu.fi ja sovi asiasta Hennan kanssa.

Mahdollisissa pitkissä sairaslomissa (esimerkiksi tapaturmat) ja muissa erityistilanteissa tallikorttien hyvitys sovitaan tapauskohtaisesti. Muussa tapauksessa maksettua tallikorttia ei hyvitetä, vaikka lopettaisi ratsastuksen kesken kortin voimassaoloaikana.

Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan (Goodwill Riders) tai hankkia Green Card -jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa.

Rästitunnit

Mikäli vakiotuntisi jää joulupäivän (ti) alle, ratsasta silloin väliin jäävä tunti rästituntina kauden aikana jossakin itsellesi sopivassa ryhmässä. Suosittelemme tunnin ratsastamista alkukaudesta. Kysy tarvittaessa neuvoa Hennalta/Riikalta info@vahannanratsastuskoulu.fi.

Ratsastustuntien peruutukset ja korvaustuntien varaamiset tehdään Hopotin kautta. Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin. Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä tallin numeroon 0405449901 ennen klo 9:00 tehty  peruutus hyvitetään. Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä.

Kymppikorttin pätee samat peruutus- ja varausehdot kuin kausikorttiin. Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin. Äkillisissä sairastapauksissa samana aamuna klo 9:00  mennessä ilmoitettu peruutus hyvitetään. Ilmoitukset tekstiviestillä tallin numeroon 0405449901.

RatsastustunnitHinta
Alkeiskurssi (yht. 10h, voimassa 10vko ensimmäisestä tunnista)300€ (á 30€)
Ponitalutuskortti (yht. 10h, voimassa 10vko)160€ (á 16€)
Ponitalutus 1/2h18€
Yksityistunti 65€
Tunti omalla hevosella ryhmässä15€