Laadukas Ratsastuskoulu Tampereen kupeessa

Vahannan Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, joka sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 20km Tampereen keskustasta. Tarjoamme ratsastustunteja ja -kursseja kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille - aloittelijoista aina tavoitteellisempaan valmennukseen saakka.

Ratsastuskoulumme erikoistunut tasokkaaseen opetukseen ja hevosiin, sekä turvalliseen toimintaan. Toimitilamme ovat huippuluokkaa: tilava maneesi sekä kaksi ulkokenttää, joista toista käytetään ratsastustunneilla ja toista ratsastuskilpailuissa. Lisäksi käytössämme on hyvät maastoreitit sekä kesäisin suuri derbykenttä.

Ratsastustunnit

Ratsastustunnit

Tarjoamme laadukkaita ratsastustunteja eritasoisille ratsastajille kentällä, maneesissa ja maastossa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Alkeiskurssit

Alkeiskurssit

Alkeiskursseja järjestetään 10 tunnin kursseina kaiken ikäisille. Pienemmät lapset voivat tutustua ratsastuksen maailmaan lempeästi ponitalutustunneilla.

Laadukas opetus

Laadukas opetus

Ratsastuskoulumme on erikoistunut tasokkaaseen opetukseen ja hevosiin. Meillä pääset harrastamaan laadukkaasti hyvissä puitteissa.

Henkilökunta

Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan. Tule rohkeasti kysymään
jos joku asia mietityttää tai olet epävarma kuinka toimia.
Henna Uusitalo

Henna Uusitalo

vastaava ratsastuksenohjaaja

Saija Leinonen

Saija Leinonen

ratsastuksenohjaaja

Outi Talvi

Outi Talvi

Master-ratsastuksenopettaja

Milka Toivola

Milka Toivola

Tallimestari

Olet sydämellisesti tervetullut oppilaaksi, olipa lähtötasosi mikä tahansa.
Ainut vaatimus on halu yrittää ja rakkaus hevosiin.

21
HEVOSTA
2
KENTTÄÄ
1
MANEESI
3
OPETTAJAA