Uusia hevosia

Uusia hevosia!

Tällä viikolla on ollut monia muutoksia. Tallimme kultakimpale, teräsmumo Sarma, saateltiin keskiviikkona vihreämmille niityille. Sarma oli teki kaiken aina suurella sydämellä, opettaen monia ratsastuksen saloihin ja olikin monen ensiratsu. Myös pieni, suloinen Frou Frou lähti viettämään ansaittuja eläkepäiviä.

Vahannassa Sarman ja Froun jättämää isoa tyhjiötä joudutaankin paikkaamaan useammalla hevosella. Nimittäin Outin upeat hevoset Ratsastuskoulu Hubertukselta muuttivat uuden työn perässä Vahantaan! 
Tervetuloa Vahantaan Lili, Karmena, Jamilla, Atte, Rico ja Dille!

Doyher Angus Og "Atte"

Doyher Angus Og, tuttavallisemmin Atte on 9-vuotias lempeä ja yritteliäs connemararuuna. Atte on herkkä ja miellyttämishaluinen monitoimiponi ja sillä on kauniit askellajit. Säkäkorkeutta Atelta löytyy 148 cm ja se on kisannut 1-2 tasolla koulua HeA sekä esteitä 90 cm asti sijoittuen. Atte on kuulunut Kaakkois-Suomen aluevalmennusrenkaaseen niin koulussa, kuin esteillä sekä on myös kilpaillut Ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuksissa kouluratsastuksessa. Atte Sukupostissa.

Dream Like "Dille"

Dream Like, tuttavallisemmin Dille on vuonna 2001 syntynyt herkkä ja lempeä Mecklenburgtamma. 
 Säkäkorkeudeltaan 165 cm Dille on monipuolinen ja osaava hevonen ja onkin ollut monien kokeneempien ratsastajien suosikki. Esteillä Dille on elementissään ja onkin todella tarkkajalkainen hyppääjä. Myös kouluradalla Dille on useampaan otteeseen väläytellyt liikkeitään HeB-A tasolla. Koulutukseltaan se on HeA-VaB ja n. 110 cm.  Dille on kuulunut Kaakkois-Suomen aluevalmennusrenkaaseen kouluratsastuksessa ja se on sijoittunut myös  Ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuskisoissa. Dille Sukupostissa.

Rico Star "Rico"

Rico Star, tutummin Rico on herkkä, vuonna 2000 syntynyt saksalainen ratsuponiruuna. Luonteeltaan Rico on kiltti, mutta hieman ujo. 138cm korkea Rico on hyvä hyppääjä ja varovainen jaloistaan, joten puomeja tulee alas melko harvoin. Koulutasoltaan Rico on HeA ja ratana hyppää 90 cm. Kisoissa poni on startannut 1-2 tasolla esteitä 90 cm asti ja koulussa helppo B ratoja. Rico on myös kuulunut Kaakkois-Suomen aluevalmennusrenkaaseen esteillä ja kilpaillut Ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuksissa molemmissa lajeissa. Rico Sukupostissa.

Karmena

Karmena on luotettava ja vankka 16-vuotias Latvian Sporthorsetamma. Tämä tummanruunikko, lempeä jättiläinen on äärimmäisen kiltti ja sen selässä on käyneet niin vauvat kuin vaaritkin. Rennon asenteen työhönsä ottava Karmena on koulutukseltaan HeA-VaB tasoinen ja esteillä noin 100 cm. Karmena on ratsastuskoulussa kilpaillut 1-2 tasolla esteitä 80-90 cm luokkia ja koulussa HeB-A sekä on myös kuulunut Kaakkois-Suomen alue-estevalmennusrenkaaseen. Karmena Sukupostissa.

Jamilla

Jamilla on näpsäkkä ja herkkä 11-vuotias suomenhevostamma. Jamilla tekee kaikki asiat suurella sydämellä. Tämä tahdikas ja eteenpäinpyrkivä hevonen on noussut suosioon lempeän ja huumorintajuisen luonteensa ansiosta. Jamilla on hypännyt 80cm luokkia ja koulupuolella kisannut helppoa B:tä, sekä valmentautunut myös Håckuksen silmän alla. Jamilla Sukupostissa.

Lili II "Lili"

Lili II on 15-vuotias lempeä unkarilainen pv-tamma. Lili on koulupuolella kilpaillut helppoa A:ta, mutta suorittaa myös vaativan tason liikkeitä. Aikoinaan Lili on hypännyt metriä, mutta tällä hetkellä keskittyy pääsääntöisesti koulukiemuroihin. Lili taitaa viedä tallin suurimman hevosen tittelin, sillä säkää tältä tammalta löytyy noin 178 cm. Kiltin luonteensa ansiosta Lilin selkään voi kuitenkin laittaa lähes kenet tahansa. Lili Sukupostissa.

Näitä ihania hevosia kaipaamaan jäi moni ratsastaja ja hoitaja Lappeenrannassa. Me luvataan, että Atte, Dille, Rico, Karmena, Jamilla ja Lili tulevat varmasti ilahduttamaan monia ratsastajia ja ansaitsemaan suuren määrän rapsutuksia myös täällä Vahannassa <3 

Vahannan Ratsastuskoulu

8 hyvää syytä harrastaa ratsastusta
Vahannan Ratsastuskoulu

Vahannan Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, joka sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 20km Tampereen keskustasta.  Ratsastuskoulumme on erikoistunut laadukkaaseen opetukseen ja hevosiin. Turvallisuus on myös yksi pääkriteerejämme. Järjestämme ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille aina ponitalutustunneista vaativalle tasolle asti. ​

Ratsastuskoulun Blogi


BlogiRatsastuskoulun blogissa kuullaan hörinää tallin käytäviltä. Blogissa kirjoitellaan ajankohtaisista asioista sekä kuullaan mietteitä ratsastuksesta ja hevosista eri kirjoittajilta. Tervetuloa lukemaan!

Edellinen postaus

Blogi

Suurin osa oppilaista tietääkin, että  jatko-opiskelen Ratsastuksenopettajaksi Ypäjän Hevosopistolla. Opiskelen Ratsastuksenopettajaksi ja Valmentajaksi monimuoto-opiskeluna ratsastuskoulutyön ohessa... Lue koko teksti.

About the author: Vahannan Ratsastuskoulu

Vahannan Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, joka sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 20km Tampereen keskustasta. Tarjoamme ratsastustunteja ja -kursseja kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille - aloittelijoista aina tavoitteellisempaan valmennukseen saakka. Ratsastuskoulumme erikoistunut tasokkaaseen opetukseen ja hevosiin, sekä turvalliseen toimintaan.

3 comments to “Uusia hevosia”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. Arto - 7.12.2018 at 11:38 am Reply

    Missä Frou Frou on?

  2. Anu Äijälä - 17.3.2018 at 7:57 am Reply

    Aivan ihania tulokkaita kaikki, mutta meidän perheessä äänet menevät tällä kertaa äidiltä Lilille ja tyttäreltä Attelle. 💓

Leave a Reply

Your email address will not be published.