Tervetuloa blogiin

Tervetuloa blogiin!

Oikein hyvää alkuvuotta kaikille ratsastajillemme ja tervetuloa Vahannan Ratsastuskoulun blogiin!

Vuosi on alkanut uuden, mielenkiintoisen tuntivarausjärjestelmä Hopotin merkeissä, johon olettekin varmaan jo tutustuneet. Hopotissa voi paitsi ostaa ratsastuksia, niin helposti myös perua ja varata tunteja, vaikka keskellä yötä, jos niin haluaa. Lisäksi Hopotissa voi käydä klikkailemassa lempiratsujaan suosikkihevoset listalle, jolloin opettajat näkevät kenellä ratsastatte mieluusti.

Tervetuloa Blogiin

Hevosissakin on tapahtunut vaihdosta, kun tallin pitkäaikainen, kaikkien rakastama luottohevonen Freesia siirtyi ikivihreille laitumille. Ison hevosen tarvetta meille saapui paikkaamaan Lappeenrannan Hubertukselta kookas, kiltti ja osaava ruuna Zagorakis. Saku saapui Vahantaan vieläpä sattumalta Sakun päivänä! Toivottavasti Sakusta on teille paljon iloa.

Tässä uudessa Vahannan Ratsastuskoulun blogissa tullaan kuulemaan jatkossa säännöllisesti hörinää tallin käytäviltä ja ratsastustunneilta. Koitan itsekin olla taas Tampereella enemmän, sillä sain tänne Kalajoelle kaikkien tunteman Saara Hauta-Heikkilän tuuraajakseni.

Mukavia ratsastushetkiä kaikille, Outi

Tervetuloa blogiin
Vahannan Ratsastuskoulu

Vahannan Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, joka sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 20km Tampereen keskustasta.  Ratsastuskoulumme on erikoistunut laadukkaaseen opetukseen ja hevosiin. Turvallisuus on myös yksi pääkriteerejämme. Järjestämme ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille aina ponitalutustunneista vaativalle tasolle asti. ​

Ratsastuskoulun Blogi

Blogi
Ratsastuskoulun blogissa kuullaan hörinää tallin käytäviltä. Blogissa kirjoitellaan ajankohtaisista asioista sekä kuullaan mietteitä ratsastuksesta ja hevosista eri kirjoittajilta. Tervetuloa lukemaan!

About the author: Vahannan Ratsastuskoulu

Vahannan Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, joka sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 20km Tampereen keskustasta. Tarjoamme ratsastustunteja ja -kursseja kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille - aloittelijoista aina tavoitteellisempaan valmennukseen saakka. Ratsastuskoulumme erikoistunut tasokkaaseen opetukseen ja hevosiin, sekä turvalliseen toimintaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.